torstai 28. heinäkuuta 2011

Musiikkia!

Tajusin tuossa juuri, että en ole muuten pitkään aikaan ollut yhtä selvillä ajankohtaisista bilebiiseistä kuin tänä kesänä. Suomessa kun en juuri koskaan käy missään diskoissa tahi baareissa, joten hittibiisejä kuulee lähinnä radiosta tai kavereiden soittamana (tai kuuntelemalla Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listaa, mitä tulee tosin nykyään tehtyä vähemmän, kun en juurikaan enää Spotifyä käytä).

Täällä sitten puolestaan sosiaalinen elämä = kämppikset, joten jos kämppikset lähtevät diskoon, minäkin yleensä menen, sillä mitäpä sitä nyt illalla yksin kotona tekisi. Alun epäröinnin jälkeen olen kyllä itsekin jo harvinaisen tottunut tähän ajanviettotapaan, ja ehkä siellä lempipaikassamme tulee välillä käytyä vähän liikaa (viime viikolla 4 kertaa, mutta se ehkä meni vähän yli keskiarvon..). Tämän takia osaan myös harvinaisen laajan repertuaarin bilebiisejä, joista ajattelin nyt jakaa muutaman kanssanne! Toki täällä soitetaan samoja kappaleita mitä Suomessakin varmasti, joten keskityin nyt espanjankieliseen musiikkiin, ettei menisi liian tylsäksi.

Juan Magán - Bailando Por Ahí

Tässä on tietenkin hienointa sanat, koska niissä mainitaan Madrid! Hihi.
Ayer la vi bailando por ahí,
con sus amigas en una calle de Madrid.
Tan linda como en día en que la conocí,
¡Fueron los días más felices para mí!



Shakira feat. El Cata - Rabiosa

Shakiraa nyt varmasti kuulee Suomessakin, mutta kuitenkin. Espanjankielinen versio on parempi kuin englanninkielinen!



Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Tämä sitten taas on ilmeisesti jo jokusen vuoden vanha kappale, mutta en ole ainakaan itse aiemmin kuullut. Ja täällä soitetaan kyllä yhä jatkuvasti, joten ehkä se on vieläkin in.



Daddy Yankee - Lo Que Paso Paso

Lisää vanhempia biisejä! Ehkä en kirjoita näitä kommentteja, jos ei ole mitään sanottavaa...



DJ Mendez - Lady



Juan Magán feat. Don Omar - Ella No Sigue Modas



Jos joku video ei näy, niin saa ilmoittaa! Ja ei, musiikkimakuni ei ole täysin degeneroitunut sisältämään vain espanjalaisia tanssibiisejä, mutta olen alkanut ymmärtää niitä paljon paremmin! Yritän myös välillä katsella, mikä on in Suomessa (samat lätkäbiisit kuin toukokuussa? sekä muuta suomalaista musiikkia, joka ei nyt jotenkin iske. ehkä olen nyt vain asettautunut väärälle aallonpituudelle. ja täällä on niin kuumakin, ettei jaksa mitään syvällistä tulkintaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti