sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

El Tigre

Pitäydytään yhä arkistojen aarteissa! Tällä kertaa ei sentään olla yhtä kaukana menneisyydessä kuin viime postauksessa, vaan viime viikon keskiviikossa (13.7.). Yhdellä kämppiksellä oli synttärit, joten sen kunniaksi (tai muuten vaan) kävimme yhdessä kivassa tapas-paikassa, El Tigressä. Paikka on kuuluisa siitä, että siellä tarjotaan hillittömästi tapaksia. Täällä saa normibaareissakin melkein aina jotain pientä tapasta juoman lisukkeeksi, mutta El Tigressä nautitaan juomaa lähinnä tapasten lisukkeeksi. Paikka on todella suosittu: kun me saavuimme paikalle, oli se aivan täynnä väkeä. Liikkuminenkin oli vähän hankalaa siinä tungoksessa, mutta lopulta onnistuimme sentään valtaamaan yhdestä nurkasta vähän tilaa.

Kolmen hengen tapas-setti, feat. käteni!
Yksi mini-kokoinen juoma tapaksineen El Tigressä maksoi 6e / henkilö. Oheisista kuvista voi ehkä päätellä, että mini on nimenä vähän arveluttava. Wikipedian mukaan sen koko on 7,5dl, enkä yhtään epäile tätä. Tapaksia sai myös lautasellisen per nenä, emmekä jaksaneet edes syödä kaikkea. Tapas-settiin kuului kanansiipiä, perunasiivuja ja kuorrutettuja lihapalleroita (yritimme analysoida, mitä lihaa ne olivat, jotta intialainen olisi tiennyt, voiko niitä syödä, mutta ei siitä mitään tullut, joten ei se syönyt).

Kaikki muut tietenkin joivat kaljaa, mutta minä sangriaa. En ole oikein koskaan muuten tykännyt viineistä, mutta täällä olen oppinut tykkäämään sentään sangriasta sekä calimochosta (tai kalimotxosta), missä on puolet punaviiniä ja puolet cokista. Kaljasta en vieläkään edes yritä tykätä.

Minisangria

3 kommenttia:

  1. Ahhh toi on kyl ihana paikka <3 Ja noita tapaksia kun saa sen lautasellisen cañankin kanssa niin nams hehehee halpaa ja opiskelijalle (tai työläiselle) sopivaa. Löysin just sun blogin ja olen lueskellut kokemuksiasi, hauskaa koska itse oon asunu Madridissa jo kolme vuotta. Oon just Suomessa lomilla niin auttaa koti-ikävään :D Millon lähdet takaisin suomeen?

    VastaaPoista
  2. Jee, kivaa saada uusi lukija :) Mutta juu, tykkäsin kanssa paljon tuosta paikasta. Pitää käydä useamminkin. Palaan Suomeen syyskuun eka päivä, kun pitää palata takaisin opiskeleen. Olis kyl kiva hengata täällä pitempäänkin, kun alan olla jo ihan rakastunut tähän paikkaan :D Kolme kuukautta täällä on ihan liian lyhyt aika!

    VastaaPoista
  3. Gambling problem? - MrCMD
    gambling problem? 수원 출장안마 · Are casino gambling problems a problem? · 공주 출장샵 Is online gambling 광양 출장샵 legal in the 공주 출장마사지 US? · What is a problem gambling? · Can  Rating: 4.8 대구광역 출장마사지 · ‎3,182 votes

    VastaaPoista