tiistai 23. elokuuta 2011

Star Studio

Star Studio, tuo myyttinen paikka, johon päädymme noin aina, kun mietimme, mihin sitä illalla lähtisi. Ja usein myös silloin, kun mietimme, ettemme lähde minnekään. Tosin lähes aina lähtökohta on "Tonight, no Star Studio". Kun emme kuitenkaan jaksa mitään muutakaan, niin lopputuloksena on "Vamos a Star Studio!" (tai kuten jossain päin Etelä-Amerikkaa sanotaan, "vamo, vamo!"). Lisämääreenä tietenkin vielä "only one hour", kun jotkut epäilevät seuraavan päivän töiden kärsivän. Harvemmin sieltä kyllä lopulta tunnissa päästään pois. Kaiken voi oikeastaan lopulta kiteyttää lauseeseen "Every day, Star Studio".

Star Studio on "irlantilainen baari" eli aika geneerinen disko, joka ehkä näyttää vähän irlantilaiselta baarilta. Entisen espanjalaisen kämppikseni mielestä se on aivan hirveä paikka ja täynnä turisteja, mutta onneksi kaikki muut täällä ovat itsekin niitä turisteja, joten emme osaa suhtautua paikkaan yhtä epäilevästi. Star Studio on muuten myös ensimmäinen disko, jossa kävin täällä, ensimmäisen viikkoni perjantaina. Siellä silloin kuulin ensimmäistä kertaa Danza Kuduron. Ah, niitä aikoja.

Star Studio!
Enemmän itse baaria.
Star Studioon kävelee täältä noin 10 minuuttia, tosin eräskin ranskalainen ensimmäistä kertaa siellä käydessään käveli puolitoista tuntia kotiin eksyttyään matkalla. Sisään pääsee myös ilmaiseksi, kunhan menee tarpeeksi aikaisin. En oikein tiedä, koska se muuttuu maksulliseksi, mutta kaksi kertaa olen joutunut jotain maksamaan. Toisella kerralla 7 euroa ja toisella kerralla 6 euroa, joten epäilen hinnan lisäksi myös ajankohdassa olevan vaihtelua. Kuten kaikissa muissakin paikoissa, Star Studiossa ei ole ketään ennen puoltayötä, ja paras aika olla paikalla on siinä klo 2-5. Kuudelta disko meneekin jo kiinni. Tietenkin paras päivä olla siellä on keskiviikko, joten kellonajoissa täytyy tehdä vähän myönnytyksiä, jos haluaa herätä torstaina töihinkin.

Joidenkin tylsien uusien kämppisten mielestä käymme siellä liian usein, ja pitäisi välillä olla jotain vaihtelua. Itse olen käynyt muutamassa muussa paikassa, mutta eivät ne sen parempia ole. Ovat vain kauempana ja maksavat enemmän, joten miksipä vaivautua. Ja olen jaksanut Star Studiota jo melkein kolme kuukautta, joten en voi ymmärtää, miten joku voi olla kyllästynyt siihen jo kahden viikon jälkeen!

Star Studio on kiva paikka. Star Studio on toinen kotini. Tai ehkä kolmas, jos työpaikka lasketaan mukaan. Tosin Star Studiolla on kodikkaampi tunnelma kuin työpaikalla. Viimeisen yöni täällä vietän toivottavasti Star Studiolla. Onneksi se on vieläpä keskiviikko, niin on jotain mahdollisuuksia taivutella kämppiksetkin messiin. Jotkut tykkäävät nukkua hyvin ennen lähtöä, mutta kai sitä lentokoneessa ja kotona sitten ehtii. En kuitenkaan ole ihan heti palaamassa Madridiin tai todennäköisesti enää koskaan näkemässä kämppiksiäni, joten nukkuminen tuntuu vähän väärältä ratkaisulta. (no kyllä minä jonkin verran ajattelin nukkuakin, mutta en nyt sentään kahdeksaa tuntia, hihi)

Sumeaa tunnelmaa heinäkuun alusta.
On minulla oikeasti sieltä sisältäkin parempia kuvia, mutta kaikissa esiintyy vähän liian näkyvästi kavereitani. Jollette ole huomanneet, niin yritän olla levittelemättä niiden nimiä tai kuvia täällä pahemmin (kansalaisuuksia sentään levittelen jatkuvasti, että pysyisitte edes vähän kärryillä, keistä puhun milloinkin). Ylläolevassakin kuvassa kyllä on neljä kämppistäni (kaksi tosin jo ex-), mutta onneksi kuva on jo niin taiteellinen, että menkööt tämän kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti