maanantai 22. elokuuta 2011

Esta es la canción del verano!

Vähän vielä lisää kivoja biisejä! Kuulin/näin tämän yksi päivä KissTV:stä (paras televisiokanava täällä, tosin välillä jotkut haluavat katsoa jalkapalloa), ja siitä lähtien se on soinut jatkuvasti päässä. Tietenkin on vähän kyseenalaista, onko se kiva asia, että päässä pyörii koko ajan tasan kahden lauseen verran samaa biisiä, eikä sitä voi olla hyräilemättä edes kaupassa tai töissä. Ehkä tästä pääsee pian eroon. Video on kuitenkin ainakin mukavan psykedeelinen.

Esta es la canción del verano, y es que esta es la canción del verano, y es que esta es la canción del verano, del mil-novecientos-ochenta-y-cuatro!



Saatte oikeastaan vielä toisenkin kappaleen tähän jatkoksi. Oikeastihan siis säilön näitä tänne ihan itseäni varten, jotta ei tarvitse jatkuvasti käydä YouTuben kautta etsimässä samoja videoita. Ja ehkä vähän sitäkin varten, että ne viestittävät yleistä fiilistä hyvin.

Jos nyt vähän syvällisemmin puhutaan musiikista, niin olen kyllä täällä ollessani löytänyt taas paljon uutta kivaa musiikkia. Enkä nyt tarkoita näitä bilebiisejä, joita niin tykkää jakaa teidän kanssanne, vaan semmoista enemmän itsekseen kuunneltavaa materiaalia (no voisin niitäkin jakaa teidän kanssanne, mutta ne nyt eivät oikein mitenkään liity Madridiin). Jotenkin musiikinkuunteluni menee aina siihen, että välillä innostun etsimään hirveästi uutta kivaa musiikkia, mutta sitten taas vietän useamman vuoden tyytyväisenä kuunnellen kaikkea tuttua ja turvallista. Viimeksi päivitin musiikkitietouttani radikaalisti vissiin vuonna 2007, ja nyt sitten on ihmeellistä huomata, kuinka neljässä vuodessa on tehty vaikka mitä hienoa. Nyt vietän iltojani kuunnellen Groovesharkilla kaikkea jännää ja lisäilemällä parhaita albumeita Amazonin ostoskoriin. Tarkoituksena on tilata joku kiva setti itselleni kotiinpaluulahjaksi. Pitää kyllä ehkä vähän rajoittaa niiden tilattavien levyjen määrää, ettei ihan konkurssiin ajaudu, hih. Mutta nyt, se biisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti