torstai 18. elokuuta 2011

En verano, todos locos!

Koska blogiini on eksytty jo kaksi kertaa googlettamalla "espanjankielisiä bilebiisejä", niin tarjotaan sitten lisää niitä! Laatu on taattua. Oikeasti tämä on sama biisi, jota jo kerran innokkaasti mainostin, mutta lyriikoita on vähän muutettu (ei sillä, että niitä olisi alun perin ollut kovin paljoa edes muutettavaksi). Selkeästi parempi versio kuitenkin.



Danza Kuduro on tietenkin vieläkin lempparini, mutta jotenkin suurin osa kämppiksistäni on jo kyllästynyt siihen. Ei voi ymmärtää, ja ne ovat vielä tulleet kaikki tänne minun jälkeeni!

Lopuksi vielä yksi kappale niinkin hienolta vuodelta kuin 1986. Minun piti oikeastaan laittaa tämä jo Gay Pride -postauksen yhteyteen, kun siellä tätä laulettiin paljon, mutten sitten oikein saanut selville kappaleen nimeä ajoissa. Nyt sentään tiedän senkin, joten tässä se on. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ilmeisesti tämä on todella tunnettu ja kaikkien pitäisi osata sanat ulkoa yms., mutta itsehän tosiaan kuulin tämän ensimmäistä kertaa silloin kuukausi sitten.



Ensi kerralla taas vähän turisteilukertomuksia, pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti