keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Töitä

Oikeastaanhan olen Madridissa lähinnä tekemässä töitä, joten omistetaan nyt tällekin (huomattavan suurelle) osa-alueelle ainakin nyt yksi postaus.

Firma, jossa työskentelen, on nimeltään Indra Software Labs. Työpaikkani on muutaman kilometrin asunnostani etelämpänä, lähellä Méndez Álvaron metroasemaa. Istun töissä kuuden hengen avokonttorissa, ja työtehtäviini on tähän mennessä kuulunut erilaisten artikkelien lukemista (englanniksi ja espanjaksi).

Työpaikka. Suihkulähde näyttää paremmalta muista suunnista!
Työajat sitten ovatkin jo oma lukunsa. Menen töihin aamulla yhdeksäksi ja pääsen illalla seitsemältä. Klo 12-13 on yksi tauko ja klo 15-16 lounastunti. Perjantaisin saa lähteä jo kolmelta, jolloin ruokatunti siirtyy kotisuoritteiseksi. Yleensä jo päivän ensimmäisen tauon aikaan minulla on hirveä nälkä, mutta yritän sinnitellä, jos vaikka jossain vaiheessa sopeutuisin täkäläisiin ruoka-aikoihin. Yleensä myös seitsemältä olen jo niin väsynyt, ettei mitkään maisemakierrokset oikein innosta, vaan raahaudun suorinta tietä (ruokakaupan kautta) kotiin.

Mitenkään edelliseen liittymättä: yritin myös tässä sopeutua täkäläisen kraanaveden juomiseen, sillä kaikkien lähteiden mukaan se on ihan juomakelpoista. Kaikkien lähteiden mukaan myös paikalliset eivät juo sitä, mutta se nyt ei tietenkään vielä merkitse mitään. Noh, join sitä sitten yhden pullollisen, ja se maistui lähinnä kloorilta. Ehkä pitäydyn niissä pullotetuissa juomissa sittenkin, sillä en välttämättä halua sopeutua siihen, että vesi maistuu kloorilta.

Työpaikan vieressä on iso leffateatteri. En ole käynyt.
On muuten ollut myös hauska lukea, kuinka Suomessa on menossa jokin hirveä helleaalto. Täällä puolestaan on ollut lähinnä kylmä; eilen satoi vettä ja oli ehkä 15 astetta lämmintä. Noh, ensi viikolla tämän pitäisi normalisoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti