torstai 2. kesäkuuta 2011

Hieno alku!

Nyt, kun sain tämän ehkä maailman tyylikkäimmän blogini luotua, voisi olla hyvä aika kirjoittaakin jotain.

Tulin Madridiin synkkänä ja myrskyisenä yönä lämpimähkönä kesäiltana 31.5. (tiistaina, toim.huom.). Jottei nyt kuitenkaan mentäisi ihan asioiden edelle, niin huomautettakoon tässä vaiheessa, että lähdin Espoosta samaisena viileähkönä kevätaamuna, ja suuret seikkailut odottivat jo ennen Madridiin pääsyä.

"En selviä sinne mitenkään, kun en ole koskaan lentänyt yksin mihinkään, eikä tästä nyt voi tulla mitään, menen väärään koneeseen ja herään Rovaniemellä" -fiiliksellä lähdin siis matkaan. Taskussa epämääräinen e-lippu, joka ei ihan vakuuttanut minua siitä, että tällä pääsen varmasti koneeseen. Noh, kun sitten löysin itseni terminaalin edestä laukun sun muiden nyssäköiden kanssa, ei auttanut enää muu kuin tarttua härkää sarvista. Eikä se nyt niin vaikeaa ollut. Ei ollut ollenkaan jonoa, joten saatoin olla vähän pihalla check-inissä ilman, että takaa olisi kuulunut vihaista murahtelua. Ja löysin turvatarkastukseen ja oikean portin kautta koneeseenkin. Alkuperäinen kone oli tietenkin hajonnut johonkin, mutta hämmentävästi korvaava kone hinattiin jostain melkein ajoissa, eikä lopulta oltu kuin ehkä muutama minuutti myöhässä.

Seuraavat suuret seikkailut odottivatkin sitten Kööpenhaminassa, missä vietin kolmen tunnin vaihtoaikani. Osasin kuitenkin hankkia uuden boarding passin ja jopa ostaa ruokaa! Ovatkohan kaikki jo lopettaneet lukemisen tässä vaiheessa? Hihi.

Madridiin pääsin aikataulun mukaisesti, mutta meille siunaantui aseman hidastempoisin laukkuhihna, joten odottelin laukkuani kolmisen varttia. Onneksi minua vastaan tullut paikallinen IAESTE-vastaava ei ollut kuitenkaan häippäissyt sinä aikana, joten loppumatka ei ollut liian traaginen. Sain autokyydin kämpälleni, missä jaan huoneen yhden intialaisen tytön kanssa. Muitakin kämppiksiä on (eri huoneissa), vaikuttavat kaikki ihan kivoilta (en ole välttämättä tavannut vielä kaikkia).

Sittemmin on ehkä tapahtunut myös jotain, mutta ehkä en jaa kaikkea tässä ensimmäisessä (kuvattomassa) tekstissäni. Jonain toisena päivänä, samassa blogissa, lisää juttua jostain! Pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti